пʼятниця, 16 травня 2014 р.

“Люби, пам’ятай, живи!”

Акції вшанування пам’яті пройшли і в нашій школі. Організатори заходу, працівники соціально-психологічної служби, сподіваються, що спільними зусиллями зможуть запобігти подальшому поширенню ВІЛ/СНІДу та створити толерантну атмосферу в українському суспільстві. “Люби, пам’ятай, живи” — таке  гасло Дня пам’яті.  Поінформування школярів щодо небезпеки СНІДу та шляхів передачі ВІЛ-інфекції триває постійно і дана акція стала продовження. 

четвер, 23 січня 2014 р.

"Репродуктивне здоров'я молоді"

23 січня серед учнів 10-их класів був проведений урок-тренінг "Репродуктивне здоров'я молоді" з метою пропаганди родинних цінностей, ознайомлення зі станом репродуктивного здоров’я молоді в Україні, негативними наслідками ранніх статевих стосунків і впливом психоактивних речовин на репродуктивне здоров’я. 
Учні обговорювали значення слова "батьківство", принципи розбудови здорових стосунків та значення їх складових. Обмінювались думками стосовно обов'язків дружини і матері та чоловіка і батька і чи мають місце принципи гендерної рівності. 



середа, 22 січня 2014 р.

"Здоров'я та здоровий спосіб життя"

22 січня  був проведений тренінг "Здоров'я та здоровий спосіб життя", з метою активного бачення учасниками того, що є здоровим способом життя, в яких діях та поведінці він виявляється.